Effektivisera med AI

Att fastna i sitt arbete utan att ta sig framåt hör till dåtiden. Vi hjälper ditt företag eller organisation med er egna språkmodell, skräddarsydd för era behov.

Dataskydd och Sekretess

Produktivitet

Kompetensutveckling

Innovationsförmåga

Anpassningsbarhet

Integration och Automatisering

Upp till 40% ökad produktivitet

En nyligen genomförd studie vid MIT visar hur generativ AI-teknologi, såsom olika språkmodeller, kan revolutionera arbetsplatsen genom att öka produktiviteten med upp till 40%. Genom att använda AI-assistenter kunde deltagarna slutföra sina uppgifter 40% snabbare och dessutom noterades en kvalitetsförbättring på 18% enligt oberoende utvärderare.

Födelarna är många

Att som företag välja att internt sätta upp en språkmodell baserad på OpenAI:s ChatGPT erbjuder en rad konkreta fördelar. Denna strategi inte bara placerar organisationen i teknikens framkant, utan säkerställer också att man håller jämna steg med, eller till och med överträffar, konkurrenter som snabbt anammar ny teknologi. Genom att självhosta en sådan modell kan företaget skräddarsy lösningar efter sina unika behov och krav, vilket optimerar processer, förbättrar kundupplevelsen och skyddar känslig information inom organisationens egna säkra miljöer. På detta enkla och oerhört kraftfulla sätt kan du säkerställa att ditt företag är redo för framtiden.

mobile-convert-image

Ni får er egna AI-modell med ert egna utseende, anpassad efter era behov, driftad i era egna säkra miljöer. Allt med OpenAI:s kraftfulla ChatGPT under huven.

Dataskydd och Sekretess

Genom att själv drifta AI-modellen kan företaget säkerställa att all data hanteras och förblir inom den egna infrastrukturen eller inom en skyddad molnmiljö. Detta är särskilt viktigt för företag som hanterar känslig information och måste följa strikta dataskyddsförordningar som GDPR.

Produktivitet

Att själv drifta en språkmodell som ChatGPT-4 möjliggör för företag att dramatiskt öka sin produktivitet och effektivitet genom automatisering av arbetsuppgifter som tidigare krävde omfattande manuellt arbete. Genom att automatisera processer som kundservice, innehållsskapande, och dataanalys kan företag avsevärt minska den tid och de resurser som krävs för dessa uppgifter.

Kompetensutveckling

Att arbeta direkt med avancerad AI-teknik som språkmodeller stärker företagets interna kompetens och förståelse för AI och dess möjligheter, vilket är en värdefull tillgång i den digitala ekonomin. Den ökade tillgången till snabbtillgänglig information ökar även den generella kompetensen dramatiskt inom företaget.

Innovationsförmåga

Företagets egna språkmodell kan fungera som en katalysator för innovation inom företaget. De tillåter företag att snabbt prototypa, testa och implementera nya idéer och tjänster baserade på AI-genererat innehåll.

Anpassningsbarhet

Egna språkmodeller erbjuder hög grad av anpassningsbarhet. Företag kan skräddarsy modellen för att möta specifika behov, processer och språk, vilket inte alltid är möjligt med molntjänster där anpassningsalternativen kan vara begränsade.

Integration och Automatisering

Självdriftade modeller kan integreras mer sömlöst med befintliga företagssystem och processer. Detta möjliggör djupare automatisering och effektivisering av arbetsflöden, från kundsupport till interna beslutsprocesser.

Processen är oerhört enkel

Ni kontaktar oss och berättar om era behov och önskemål. Vi gör sedan en analys av dessa och återkommer med förslag på lösningar. När vi är överens om en lösning sätter vi igång med att sätta upp er egna AI-modell. Näst intill alla företag, oavsett bransch, drar stor nytta av att ställa om mot framtiden.

Varmt välkommen att kontakta oss

Vi svarar alltid så snabbt vi kan. Om det är brådskande så är du välkommen att kontakta oss via telefon istället.

Öppettider

Vi jobbar vanligtvis vardagar mellan 08.00 till 17.00.

Övriga tider kan det vara svårare att få tag på oss, men försök gärna så återkommer vi så snart vi kan om vi inte har möjlighet att svara.

kontakt@bufferleaf.se
073-086 75 16